Меню
Профил
Език

Категории с падащо меню

Категории

StarLine

Филтри
StarLine

StarLine

StarLine е руска компания създадена през 1988 г. и специализирана в разработка и производство на високотехнологични автомобилни охранителни и проследяващи системи.

2

продукти

Продукти

StarLine i96 CAN - автомобилен имобилайзер с CAN BUS

Имобилайзерът i96 CAN спира работата на двигателя на автомобила по цифров път, без прекъсване на електрически вериги. Той е с много малки размери, което позволява да бъде скрит на най-различни места в автомобила и е почти невъзможно да бъде открит.

За по-голяма сигурност има възможност за добявяне на допълнителен безжичен модул под предния капак с втора блокировка на двигателя.

 

Гаранционен срок: 2 години.

 Произведен в Русия

Цената е с включен монтаж!
 

Цена:620.00 лв.

StarLine M66S - GPS тракер с вграден безконтактен имобилайзер

Компактният смарт GPS тракер Starline M66 е предназначен за интелигентен мониторинг и надеждна защита на леки и товарни автомобили (подходящ за 12V и 24 V автомобили).

 

Автомобилът не може да потегли без оторизация на собственика чрез криптиран Bluetooth Smart (BLE) протокол чрез смартфон или безконтактен чип (закупува се отделно).

Собственикът ще получи позвъняване или SMS* (на до 4 номера) при неоторизиран опит за задвижване на автомобила или при загуба на връзката по време на движение (режим "антиотвличане").
*Необходима е СИМ карта (не е включена в комплекта).

Чрез личен акаунт на сайта starline.online или чрез приложението за смартфони StarLine контролирате всички настройки и имате напълно безплатно проследяване на текущото местоположение и изминатия маршрут, както и информация за състоянието на автомобила чрез вградената OBD-II диагностика.

 

Гаранционен срок: 2 години.

 Произведен в Русия

Цената е с включен монтаж!
 

Цена:550.00 лв.
Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани