Garmin

Garmin
Компанията Garmin е основана на принципите новаторство, удобство, изпълнение, стойност и обслужване. Основатели са Гари Бърел и д-р Мин Као. Проектът, който започва като спонтанна дискусия на малка група инженери около игрална маса за покер през 1989 година, се превърна в колективното постижение на хиляди сътрудници. Както преди, така и сега целта на Garmin е проста: създаване на продукти за навигация и комуникация, които да обогатят живота на клиентите ни. Новаторските ни проекти обхващат най-различни области като автомобилизма, мореплаването, авиацията, безжичните комуникации, туризма, фитнеса и други. Всеки, който е част от Garmin International, допринася за развитието на фирмата - служители, инвеститори и търговци. Тайната на успеха ни въобще не е такава тайна. От самото начало на Garmin, когато основателите са съсредоточили силите си да продадат първия си продукт, използвайки системата GPS (Global Positioning System), фирмата е наемала хора с творческа мисъл и пламенен дух.

http://www.garmin.bg

0 продуктa открити от Garmin

Категории

Количка

Количката е празна.

Доставка

Обикновено поръчките направени в работни дни до 18 ч. се получават на следващия работен ден, поръчките направени в работни дни след 18 ч. и в почивни дни се получават на втория работен ден.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт Експрес, като при поръчка системата изчислява стойността по тарифите за доставка офис-офис или офис-адрес в зависимост от типа на доставка (до офис или до адрес).

Плащането може е с наложен платеж (Пощенски паричен превод).

При плащане с наложен платеж Еконт експрес начислява такса от 1.2% върху стойността на поръчката.


ProARM - алармени системи