Mr Handsfree

Mr Handsfree
Mr Hansfree е търговска марка на белгийската компания TE-Group, която под нейно има предоставя всички видове Bluetooth ® приложения, слушалки, разговорни устройства за автомобил, предупредителни системи за камери за скорост и музикални аксесоари. Философията на компанията е да излезе с нови, иновативни, добре проектирани и достъпни устройства за свободни ръце. Висококачествените продукти на компанията се доставят чрез добре развита международна мрежа за дистрибуция, покриваща голяма част от света.

http://www.mrhandsfree.com/en/home/

1 продуктa открити от Mr Handsfree

Табличен вид

Продукти

Mr Handsfree Blue Easy CK-800

 


 

Bluetooth goed

Преносимо Bluetooth разговорно устройство, със стойка за сенника на автомобила.  Едновременна работа с 2 телефона ('multipoint' технология)

Устройството не изисква монтаж в специализиран сервиз.

 

Цена: 58.90 лв.
Каталожна цена: 62.00 лв.
Отстъпка: 3.10 лв. (5.00%)
Брой:
Предишна1Следваща Страница 1 от 1

Категории

Количка

Количката е празна.

Доставка

Обикновено поръчките направени в работни дни до 18 ч. се получават на следващия работен ден, поръчките направени в работни дни след 18 ч. и в почивни дни се получават на втория работен ден.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт Експрес, като при поръчка системата изчислява стойността по тарифите за доставка офис-офис или офис-адрес в зависимост от типа на доставка (до офис или до адрес).

Плащането може е с наложен платеж (Пощенски паричен превод).

При плащане с наложен платеж Еконт експрес начислява такса от 1.2% върху стойността на поръчката.


ProARM - алармени системи