StarLine

StarLine
StarLine е руска компания създадена през 1988 г. и специализирана в разработка и производство на високотехнологични автомобилни охранителни и проследяващи системи.

https://store.starline.ru/pages/our_production.html

2 продуктa открити от StarLine

Табличен вид

Продукти

StarLine i96 CAN ECO - безконтактен имобилайзер с CAN BUS

 


 

Имобилайзер с безконтактно управление и CAN BUS интеграция в автомобила.

Имобилайзерът i96 CAN ECO се управлява от безконтактен чип (с 1 бр. в комплекта) и/или приложение за смартфон (макс. 5 устройства общо) чрез Bluetooth Smart технология и защитава автомобила от кражба като спира работата на двигателя при опит за потегляне без оторизация.

Can-bus интеграцията позволява реализирането на допълнителни функции като блокиране на key-less когато собственика не е в близост до автомобила, включване на блокировката на двигателя при преместване на скоростния лост от положение паркинг и др. (в зависимост от марката и модела на автомобила) .

 

Гаранционен срок: 2 години.

 Произведен в Русия

Цената е с включен монтаж!
 

Цена: 340.00 лв.
Брой:

StarLine M66S - GPS тракер с вграден безконтактен имобилайзер

 


 

Компактният смарт GPS тракер Starline M66 е предназначен за интелигентен мониторинг и надеждна защита на леки и товарни автомобили (подходящ за 12V и 24 V автомобили).

 

Защитава - автомобилът не може да потегли без оторизация на собственика чрез криптиран Bluetooth Smart (BLE) протокол чрез смартфон или безконтактен чип (закупува се отделно).

Съобщава - собственикът ще получи позвъняване или SMS* (на до 4 номера) при неоторизиран опит за задвижване на автомобила или при загуба на връзката по време на движение (режим "антиотвличане").
*Необходима е СИМ карта (не е включена в комплекта).

Показва - на сайта starline.online или чрез приложението за смартфони StarLine контролирате всички настройки и имате напълно безплатно проследяване на текущото местоположение и изминатия маршрут, както и информация за състоянието на автомобила чрез вградената OBD-II диагностика.

 

Гаранционен срок: 2 години.

 Произведен в Русия

Цената е с включен монтаж!
 

Цена: 360.00 лв.
Брой:
Предишна1Следваща Страница 1 от 1

Категории

Количка

Количката е празна.

Доставка

Обикновено поръчките направени в работни дни до 18 ч. се получават на следващия работен ден, поръчките направени в работни дни след 18 ч. и в почивни дни се получават на втория работен ден.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт Експрес, като при поръчка системата изчислява стойността по тарифите за доставка офис-офис или офис-адрес в зависимост от типа на доставка (до офис или до адрес).

Плащането може е с наложен платеж (Пощенски паричен превод).

При плащане с наложен платеж Еконт експрес начислява такса от 1.2% върху стойността на поръчката.


ProARM - алармени системи