Parrot

Parrot
Parrot е световен лидер в разработката и производството на безжични устройства за мобилни телефони. Фирмата предлага голямо разнообразие от hands-free разговорни устройства за автомобили. Продукти на Parrot се използват фабрично от много производители на автомобили (Citroën, Ford, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Toyota...), на автомобилно оборудване (Delphi, Siemens VDO, Valeo, Visteon... ) и на автомобилни аудиосистеми (Pioneer и др.)

http://www.parrot.com

3 продуктa открити от Parrot

Табличен вид

Продукти

Parrot Multican

 


 

Интерфейс за управление на Parrot CK-3000EVO / CK-3100 от мултифункционален волан (за автомобили с CAN-bus)

Parrot MULTICAN използва бутоните на волана за управление на функциите на разговорното устройство и се свързва вместо изнесената клавиатура. По този начин се получава напълно скрит монтаж на разговорното устройство.

От този линк може да проверите дали Parrot MULTICAN е съвместим с вашия автомобил.

Цена: 138.00 лв.
Брой:

Parrot MKi9100

 


 

Автомобилно Bluetooth разговорно устройство използващо автомобилните говорители, с ярък дисплей и възможност за възпроизвеждане на MP3 от USB, iPhone, iPod.

 

Цена: 360.00 лв.
Каталожна цена: 378.95 лв.
Отстъпка: 18.95 лв. (5.00%)
Брой:

Parrot MKi9200

 


 

Автомобилно Bluetooth разговорно устройство с цветен 2.4 инчов дисплей, поддържа възпроизвеждане на музика от USB, SD, SDHC, iPod, iPhone през вградените говорители и технология Multipoint - едновременна връзка с 2 телефонни апарата.

 

Цена: 445.50 лв.
Каталожна цена: 468.95 лв.
Отстъпка: 23.45 лв. (5.00%)
Брой:
Предишна1Следваща Страница 1 от 1

Категории

Количка

Количката е празна.

Доставка

Обикновено поръчките направени в работни дни до 18 ч. се получават на следващия работен ден, поръчките направени в работни дни след 18 ч. и в почивни дни се получават на втория работен ден.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт Експрес, като при поръчка системата изчислява стойността по тарифите за доставка офис-офис или офис-адрес в зависимост от типа на доставка (до офис или до адрес).

Плащането може е с наложен платеж (Пощенски паричен превод).

При плащане с наложен платеж Еконт експрес начислява такса от 1.2% върху стойността на поръчката.


ProARM - алармени системи